mellandagarna på Böna Café – Premiär för hattar & grodor
Under mellandagarna är det äntligen dags för premiären av våra populära hattar och grodor på Böna Café! Dessa unika bakverk har blivit en älskad tradition som förgyller årets sista dagar och ger en smakupplevelse utöver det vanliga. Hattar Våra hattar består av en luftig, rund bulle fylld med en len blandning av mandelmassa och färsk grädde. Med sitt pudrade lock och perfekta balans mellan sötma och fluffighet är de en efterlängtad höjdpunkt för alla fikafantaster. Grodor Våra grodor är lika charmiga som de är goda. Dessa gräddfyllda bullar toppas med ett pudrat lock och bjuder på en luftig och härligt söt smakupplevelse – helt utan marsipan. Deras lekfulla form och fylliga gräddtopp gör dem till ett självklart val för årets mellandagsfika. Passa på att besöka Böna Café under mellandagarna och ta del av premiären för dessa efterlängtade bakverk. En smak av tradition och glädje – perfekt för att avsluta året på bästa sätt.
Övriga dagar håller vi öppet enligt ordinarie öppettider.
En bulle värd en omväg
I Bönans fauna är havtorn ett vanligt inslag. Smakar du ett bär direkt från busken är det surt så att kinderna stramar men i saft, sylt eller marmelad är de utmärkta. Och i bullar. I vår Bönabulle har vi gräddat ihop syran från havtornet med sötman från mandelmassa. Det tycker vi blir en bulle värd en omväg. I vår glassbar kan du få den fylld med mjukglass.